Over mij

Mijn naam is Dora Kroon en ik ben Ayurvedisch- en holistisch therapeut. Na jarenlang in de gezondheidszorg te hebben gewerkt, ben ik Ayurveda gaan studeren aan het European Institute for Scientific Research on Ayurveda in Den Haag.
Tijdens mijn opleiding ben ik in aanraking gekomen met de geneeskracht van Ayurveda. Ik begon mensen met allerlei gezondheidsklachten te behandelen volgens de Ayurvedische behandelwijze, waarbij gebruik gemaakt wordt van leefstijl en voeding, massages en natuurlijke geneesmiddelen. De resultaten waren vaak verrassend positief. Nog steeds blijft de kracht van Ayurveda mij verbazen.

Inmiddels heb ik mijn therapeutische vaardigheden uitgebreid met Voetrefelxologie Plus, een combinatie van Westerse en Oosterse voetreflexologie en een gezondheidslijn om de immuniteit van het lichaam te verhogen. Hierover vindt u meer informatie onder de link Voetreflexologie en onder de link Verhoog uw immuniteit en uw gezondheid.
Door mijn ervaring in de gezondheidszorg en mijn holistische kijk op gezondheid en ziekte, streef ik er naar cliƫnten fysiek en mentaal optimaal te ondersteunen bij hun gezondheid of tijdens hun ziekteproces.