Wie is Dora Kroon

Mijn naam is Dora Kroon en ik ben Ayurvedisch- en holistisch therapeut. Na jarenlang in de gezondheidszorg te hebben gewerkt, ben ik Ayurveda gaan studeren aan het European Institute for Scientific Research on Ayurveda in Den Haag.

Tijdens mijn opleiding ben ik in aanraking gekomen met de geneeskracht van Ayurveda. Ik begon mensen met allerlei gezondheidsklachten te behandelen volgens de Ayurvedische behandelwijze, waarbij naast het consult  gebruik gemaakt wordt van leefstijl en voeding, massages  en natuurlijke geneesmiddelen. De resultaten waren vaak verrassend positief. Nog steeds blijft de kracht van Ayurveda mij verbazen.

Door mijn ervaring in de gezondheidszorg en de Ayurvedische kijk op gezondheid en ziekte, streef ik er naar cliënten fysiek en mentaal optimaal te ondersteunen bij hun gezondheid of tijdens hun ziekteproces.