Hoe gaat het met uw immuniteit en gezondheid?

Hoe staat het met uw gezondheid? Met uw vermoeidheid? Met uw gezondheidsklachten?

Wenst u:
Uw immuniteit te verhogen en laaggradige ontstekingen verminderen?
U minder vermoeid voelen, ook na corona? Genoeg energie om de dag door te komen? Minder gewrichtsklachten? Ouderdomsklachten te verminderen? Slechte concentratie en vergeetachtigheid verbeteren? Burn-out herstellen? Enz...
Allemaal klachten die een uiting zijn van een belast lichaam en een mindere cel werking.

Mijn verhaal:
Een tijd geleden herkende ik de genoemde klachten goed en dacht ik dat het bij het proces van ouder worden hoorde. Tot ik in aanraking kwam met deze gezondheidslijn. Het verhaal klonk als muziek in mijn oren, maar ik bleef kritisch. Toch wilde ik het een kans geven en deed de test. Ondertussen begon ik met het nemen van de balansolie.
Na een week voelde ik dat mijn gezondheid herstelde. De vage klachten namen af en mijn energie nam toe. Ik was weer in staat van alles te ondernemen. Wat was ik blij. Ondanks mijn verantwoorde leefstijl bleek ik toch uit balans en volgde ik het healthprotocol, zoals hieronder beschreven. Het herstel zette door en ik werd steeds fitter.
Mijn enthousiasme leidde ertoe dat ik partner werd en besloot dit concept onder de aandacht te brengen bij mijn cliënten.

Hoe kan een optimale gezondheid en vitaliteit bereikt worden?
Dit is een wetenschappelijk onderbouwd gezondheidsconcept, waarbij gestart wordt met een test om de staat van uw celwerking op dit moment te meten.
2 druppels bloed uit de vinger worden opgevangen en naar een gerenommeerd laboratorium in Oslo gestuurd. Na ca. 2 weken krijgt u bericht dat uw testrapport klaar is. U krijgt inzage in:
• De verhouding omega 3 en omega 6 in uw lichaam;
• De voedingstoestand van de lichaamscellen;
• De doorlaatbaarheid van de celwand om een beeld te krijgen van de uitwisseling van voedingsstoffen en afvalstoffen inde cel;
• De hoeveelheid omega 3 die in de cel aanwezig is;
• Uw mentale kracht is;
• Hoe hoog de hoeveelheid omega 6 is.

Aan de hand van de uitslag wordt een stappenplan uitgezet, waarbij u het advies kunt krijgen om 3 op elkaar afgestemde producten te gebruiken:
• De balansolie te gebruiken om de vetzurenbalans en de cel werking te verbeteren;
• Prebiotische vezels te gebruiken om de darmen in optimale staat te brengen;
• Een vitamine en mineralenpreparaat te gebruiken om uw energieniveau en uw immuniteit te verhogen.

Na 4 maanden volgt een hertest om de stand van zaken te beoordelen. Vaak wordt een goede balans gezien en stopt het protocol. Een enkele keer wordt geadviseerd om nog een paar maanden door te gaan.

Meer informatie hierover?
Maak een afspraak via WhatsApp, SMS of telefonisch: 06-50252021 of per mail.